Wanhan Mestan majatalo on nimensä mukaisesti pitkälti vanhan ajan tyyliin sisustettu, monipuolisesti muunneltavissa oleva majoituspaikka. Huoneita löytyy erilaisiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten yhden yön majoittuminen, tai pidempiaikainen asuminen. Jokainen majoittuminen suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, vastaamaan juuri kyseisen asiakkaan tarpeita.

 

Majatalossa yövyt mukavasti joko pienemmissä omilla suihkuilla ja wc-tiloilla varustelluissa huoneissa, tai suuremmissa huoneissa, joista löytyy vuoteita isommallekin porukalle. Myös koko majatalon vuokraaminen käyttöösi on mahdollista. Suurin osa huoneista on varusteltu kerrossängyillä, henkilökohtaisille tavaroille varatuilla kaapeilla, sekä TV:llä. Petivaatteet, sekä pyyhkeet ja muu tarpeellinen irtaimisto kuuluu vuokraan.

 

Yleisistä tiloista löytyy useita wc- ja suihkutiloja, vapaassa käytössä olevat hyvin varustellut keittiöt ruokailutiloineen, sekä seurustelutiloja. Kesäisin käytettävissä myös ulkona sijaitseva kesäkeittiö.

 

Meillä jokaisen asiakkaan yksilöllinen asiakaspalvelu on tärkeää ja kaikki majoitusratkaisut ovat sinulle henkilökohtaisesti sopivaksi suunniteltuja. Majoitusten hinnat ovat aina tapauskohtaisia, riippuen majoituksesi pituudesta, henkilömäärästä, sekä mahdollisista lisäpalveluista.

 

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse.

 

                                                                     TERVETULOA!

majatalo